Saturday, September 8, 2012

Bu Megadeth Çıldırmış Olmalı Dostum ... \m/

                    Merhaba Panpalar ,

                                  Şimdi en sevdiğim grup Megadeth'le ilgili konuşçaz ... Ben bu grubu niye seviyom ... Çünkü bu grup kesinlikle Yeni Dünya Düzenine karşı ... Dave'de candır zaten , iki efsane grupta yer almış adam ... Daha ne mınakoyim ... Al şu ikisini okurken dinle ... :



                               Bu Dave amca Metallica'dan niye atıldı ... Uyuşturucu alkol falan hikaye , adam ağır Hristiyan ... Adama radyoda "Gay'lere destek veriyonuz mu" diyolar adam "Hayır , ben Hristiyan'ım diyo" ... Niye biliyonuz mu ? ... Adam sisteme karşı çıktı ... "Metallica'nın neyi var mınakoyim ?" dersen şuna bi bak ... :

Bi de Buna :

                     
                                      Bak insanı kandırmak için şeytan neye dönüşüyodu ... Yılan ... Anladın ... ? Neyse bu birinci paylaştığım şarkıda Yeni Düzeni'ni anlatıyo , gelcekler , bu kesin diyo ... Ama We the People'da illüminati'yi sikiyo ... Önemli yerleri çeviriyom ... : "Şeytanın uşakları , smokin ve kravat içinde ... Haklarını savun ... Bildiğin doğrular yanlış ... İllüminati , Tek Dünya Davizi , Tek Dünya Herşeyi ... Kurtarıcı babalarımızın kemikleri sızlıyor (Mesela Atatürk) ... Hırsa inanıyoruz , İsyanla ölüyoruz ..." Tüylerim diken diken oldu mınakoyim ... Revuluşııın ... !!!



      "The System Has Failed" 'ın albüm kapağı ... cahiller için çeviriyom , sistem çöktü demek ...


                                                The End (Game)

No comments:

Post a Comment