Friday, September 7, 2012

Batman Galası Vahşeti ve Beyin Kontrollü Dallama

                    Merhaba Panpalar ,
                                                 
                                  Bu Batman Galasında 12 kişiyi öldüren dallama James Holmes ... Beyin kontolüyle mi bu kadar kişiyi öldürdü ... Aralarında bi de küçücük çocuk var mınakoyim ...

                                                 
                                     Punkçı gibi turuncu saçları olan bu öküz bide "Ben Joker'im" dedi ... Garip olan şuydu ... Bu adam Batman : Dark Knight'da Joker'i canlandıran Heath Ledger'ın ölümünde rol oynayan Vicodin'den 100mg yutmuş ... Heath Ledger'ın ölümü hakkında Michael Sikkofield panpanın da analizi var ... Onun analizi bu olaydan önceydi ... Heath Ledger'ın Batman'dan sonra oynadığı son filmle ilgili şeyler de var ... Her neyse ... Bu adam Colorado Üniversitesi'ndeki Anschutz Medikal Kampüsü'nde doktorluk okuyodu ... Ve beyinle ilgili işlerle uğraşıyomuş ... İşte bu garibime gitti ... Mahkemedeki sikimsonik hareketleri ... :


                                          Bu adamın MKultra projesi ile beyni kontrol altına alınmış ... Hapishanedeki mahkumlar adamın heryere tükürdüğünü söylüyolar ... Baya garip hareketleri varmış ... Tek göz Joker ... Bu da garip ... :


                                          Şimdi de Lil Wayne denyosunun klibi dikkatimi çekti ... "My homies Still" ... Baya garip ... Lil wayne ve diğer denyolar sinema salonunda oturuyolar , arkada iskeletler .... Al izle ... :



                                           Şüphesiz ki bu klip Batman galası katliamına gönderme yapıyo ... bu klip çıktıktan günler sonra saldırı oluyo ... Birde Batman'ın çizgi romanından bi bölüm ... Oha diycen ... :



                                        Tabi bu çizgi roman yıllaaar yıllar önce çıkıyo .... Yani bu demek oluyorki bu olay İllüminati'nin küçük bir ritüeli ... Ah Batman aaah ... 



No comments:

Post a Comment